Agenda 2024


Zaterdag 16 maart 2024: Afsluiting scholenproject

In het najaar van 2023 zijn wij gestart met ons scholenproject. 20 weken lang krijgen de leerlingen van de Koning Willem Alexander School, De Schelp en De Brunwerd te Uithuizen les van muziekdocenten van Cultuurcentrum 't Hogeland. Op zaterdagmiddag 16 maart aanstaande zullen we dit project afsluiten door middel van een concert in de Kandelaar. Samen met het orkest van B&O zullen zij laten zien wat ze de afgelopen 20 weken hebben geleerd!

 

 


6 april 2024: Voorjaarsconcert:

Op zaterdag 6 april aanstaande zal het orkest en de Opmaten van B&O Uithuizen haar voorjaarsconcert organiseren. Het thema van deze avond is: jaren 80/90.

 

Het beloofd een mooie avond te worden, we zien u graag om 19.30 uur in de Kandelaar te Uithuizen


4 mei 2024: Dodenherdenking

Op 4 mei aanstaande zal de vereniging de muzikale omlijsting verzorgen van de nationale dodenherdenking in Uithuizen.

 

20.00 uur, kerkplein Uithuizen.


22 juni 2024: Borkum

De vereniging zal deelnemen aan het jaarlijkse muziekfestival op Borkum, georganiseerd door de Muziekbond Groningen Drenthe.

In alle vroegte zal de vereniging met de boot vertrekken. Naast een concertwerk op het podium zal het orkest een buitenoptreden verzorgen op het eiland.


6 juli 2024:

Op zaterdagmiddag 6 juli zal de vereniging het muziekseizoen afsluiten met een pubquiz en barbecue bij de Fakkel te Uithuizen.


10 juli 2024:

De seizoensafsluiting is nog niet helemaal het laatste activiteit voor de zomerstop, we zullen namelijk op woensdag 10 juli 2024 een buitenoptreden verzorgen bij de Sintelberg te Uithuizen.


Iedere maand komen we op het terrein van de Sintelberg samen voor onze oud papier acties. Als dank zullen we de bewoners en andere belangstellenden een muzikale avond bezorgen op de parkeerplaats aan de Havenweg te Uithuizen.


25 t/m 27 oktober 2024:

Ieder jaar tijdens het eerste weekend van de herfstvakantie gaat onze jeugd en Opmaten op studieweekend. Tijdens dit studieweekend zal er hard gerepeteerd worden, maar is er ook ruimte voor leuke activiteiten en gezelligheid met elkaar. Het studieweekend wordt afgesloten met een concertje voor ouders en overige belangstellenden.

Locatie: Breeland te Annen.